Yiyecek-içecek yönetimi, gerek sektörel gerekse eğitim camiası bazında her geçen gün önemi artan bir olgu halini almıştır. Endüstri dahilindeki işletmelerin kendilerine has yapıları; bilinen işletme yönetimi unsurlarının olağandan farklı bakış açılarıyla değerlendirilmesi ihtiyacını doğurmaktadır. Bu doğrultuda; Türkiye'nin farklı yerlerinde eğitim veren, farklı ekollerde yetişmiş ve sektörel tecrübeye sahip akademisyenlerin bilgilerinden bir harman yapılarak okuyucuya sunulması yoluna gidilmiştir. Hazırlanan kitabın; eğitim camiasına ve öncelikle yiyecek-içecek endüstrisi olmak üzere tüm turizm sektörüne yararlı bir kaynak olması ümit edilmektedir.
Yazarlar
Doç. Dr. Murat Doğdubay
Yrd. Doç. Dr. Göksel Kemal Girgin
Yrd. Doç. Dr. Hakan Yılmaz
Yrd. Doç. Dr. Turgay Bucak
Öğr. Gör. Esat Özata
Öğr. Gör. Gencay Saatcı
Öğr. Gör. Osman Güldemir
Öğr. Gör. Volkan Akgül
Arş. Gör. Gülhan Cevizkaya