Detaylar

Kategori Genel Konular
Yayıncı Grafiker Yayıncılık
Liste Fiyatı 30.00
Format Kitap
Barkod 9786054692958
Yayın Tarihi 2015-08-01
Yayın Dili Türkçe
Baskı Sayısı 1.Baskı
Sayfa Sayısı 238
Kapak Karton
Kağıt 2.Hamur
Boyut 160 X 240

Turizm İşletmelerinde Yiyecek İçecek Yönetimi

Yiyecek-içecek yönetimi, gerek sektörel gerekse eğitim camiası bazında her geçen gün önemi artan bir olgu halini almıştır. Endüstri dahilindeki işletmelerin kendilerine has yapıları; bilinen işletme yönetimi unsurlarının olağandan farklı bakış açılarıyla değerlendirilmesi ihtiyacını doğurmaktadır. Bu doğrultuda; Türkiye'nin farklı yerlerinde eğitim veren, farklı ekollerde yetişmiş ve sektörel tecrübeye sahip akademisyenlerin bilgilerinden bir harman yapılarak okuyucuya sunulması yoluna gidilmiştir. Hazırlanan kitabın; eğitim camiasına ve öncelikle yiyecek-içecek endüstrisi olmak üzere tüm turizm sektörüne yararlı bir kaynak olması ümit edilmektedir.
Yazarlar
Doç. Dr. Murat Doğdubay
Yrd. Doç. Dr. Göksel Kemal Girgin
Yrd. Doç. Dr. Hakan Yılmaz
Yrd. Doç. Dr. Turgay Bucak
Öğr. Gör. Esat Özata
Öğr. Gör. Gencay Saatcı
Öğr. Gör. Osman Güldemir
Öğr. Gör. Volkan Akgül
Arş. Gör. Gülhan Cevizkaya

Emeği Geçenler

Editör   : Murat Doğdubay
Yazar   : Kolektif

Satış

% 25
indirim
22.50
Liste Fiyatı : 30.00
Kazancınız : 7.50
Stokta yok
Temin Süresi: 2 Gün
Favorilere Ekle
Ürün Tükendi.